Google+ Αλλαγές στις εξετάσεις του Cambridge CAE (Advanced - C1) από το 2015 ~ LEXIA L.D.S.

Ακολουθήστε μας:

Αλλαγές στις εξετάσεις του Cambridge CAE (Advanced - C1) από το 2015



Αλλαγές στη δομή και τη διάρκεια των εξετάσεων της πιστοποίησης "Cambridge English: Certificate in Advanced English" (CAE) ανακοινώθηκαν ότι θα ισχύσουν από το 2015.

Συγκεκριμένα, σας παραθέτουμε μεταφρασμένη την ενημέρωση από το Cambridge English South East Europe:



Cambridge English South East Europe

Ειδικοί στη Γλωσσική Εκτίμηση

Cambridge English: Advanced – Νεες προδιαγραφες εξετασεων για το 2015

Επανεξετάζουμε και αναθεωρούμε τακτικά όλες τις εξετάσεις μας για να διασφαλίζουμε ότι τηρούν τις ανάγκες των καθηγητών και των μαθητών και ότι αντικατοπτρίζουν την τρέχουσα έρευνα στους τομείς της γλωσσικής εκμάθησης και εκτίμησης.
Η αναθεώρηση του Cambridge English: Advanced έχει πλέον ολοκληρωθεί και η ανανεωμένη μορφή του θα αρχίσει να χρησιμοποιείται στις εξετάσεις του Ιανουαρίου του 2015. Αυτά είναι τα σημεία-κλειδιά της αναθεώρησης της εξέτασης του Cambridge English: Advanced η οποία θα εφαρμοστεί τον Ιανουάριο του 2015.

Η αναθεωρημένη εξέταση θα:
  • αποτελείται από τέσσερα μέρη αντί από πέντε. Το Reading (Ανάγνωση) και το Use of English (Χρήση των Αγγλικών) έχουν συνδυαστεί σε ένα μέρος το οποίο εκτιμάει την γνώση στη γλώσσα και την αναγνωστική ικανότητα. Όλα τα ερωτήματα - ασκήσεις στα τρέχοντα μέρη έχουν διατηρηθεί σε προσαρμοσμένες μορφές στο νέο μέρος του Reading - Use of English.
  • διαρκεί περίπου 45 λεπτά λιγότερο από την προηγούμενη εξέταση. Παρ' όλα αυτά, ο προσεκτικός σχεδιασμός της εξέτασης εξασφαλίζει ότι το αναθεωρημένο Cambridge English: Advanced συνεχίζει να εκτιμά ακριβώς στο ίδιο επίπεδο και διατηρεί την ίδια κάλυψη στη γλώσσα και στις δεξιότητες, όπως η τρέχουσα μορφή του.
  • παρουσιάζει νέες ασκήσεις και εξεταστικές εστιάσεις στα μέρη:Reading και Use of English, Writing και Speaking.
Πόροι












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου